Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852
Tehnologia CAD CAM acum la Dent Art Bucharest

Tehnologia CAD CAM reprezinta cea mai moderna tehnica de reconstituire dentara. Prin aceasta tehnologie inlocuim mulajul cu o scanare digitala care este gata in mai putin de 10 minute. Programul ne permite sa observam exact pozitia dintelui si modificarile pe care le putem face.

Simularile ne vor ajuta sa avem un rezultat perfect, si sa observam exact muscatura si pozitia dintilor. Sistemul este extrem de precis, prezentand o proiectare virtuala a zambetului, miscarilor si pozitiile dintilor.

Datele inregistrare cu rezultatul dorit sunt transmise catre aparatul de frezare, in care este introdus un cub ceramic. Coroana este realizata la o precizie foarte mare, in functie de datele salvate in program. In final lucrarea este fixata, obtinandu-se un rezultat final cat mai natural.

Tehnologia 3D ne ajuta in aproape toate tratamentele: inlay, onlay, coroane de acoperire, fatete ceramice, punti dentare.

Pentru lucrarile complexe se foloseste mulajul, care este scanat in detaliu si trimis la robot pentru a realiza lucrarea cu cea mai mare precizie.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie vom putea in cadrul clinicii sa reconstruim complet un dinte intr-o singura vizita la cabinet. Pentru mai multe informatii asteptam mesajele dumneavoastra pe dentartoffice@gmail.com sau ne puteti contacta telefonic la 0744-305-852.