Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

O privire de ansamblu asupra procedurilor de cosmetică dentară

Fără îndoială, procedurile de cosmetică dentară au luat avânt şi se află la mare căutare. Medicul dentist îţi poate transforma dantura, îţi poate oferi acel zâmbet demult visat, acel zâmbet strălucitor, demn de o vedetă. Şi, dacă vrei o îmbunătăţire a zâmbetului tău, trebuie să ştii că ai la îndemână câteva proceduri, unele simple, altele mai puţin simple, care-ţi vor aduce la final satisfacţia unui aspect îmbunătăţit.

Dar haideţi să le luăm pe rând, începând cu cea mai la îndemână procedură, albirea dentară. Cu ajutorul acesteia, puteţi scăpa de petele pe care cafeaua, alimentele sau alcoolul le lasă în timp asupra dinţilor voştri. Dacă ai nevoie de o corecţie a dinţilor anterior, medicul tău stomatolog îţi poate recomanda faţetele dentare, practic nişte foiţe realizate din material compozit, ce se lipesc pe dinte pe faţa lui vizibilă, pentru realizarea unor mici modificări de poziţie ce necesită corectură.

În cazul unor dinţi lipsă, poţi alege implantul dentar, procedură foarte importantă ce poate rezolva probleme de fizionomie, fonaţie şi de eficienţă masticatorie. Nu în ultimul rând, dacă dinţii sunt strâmbi, poţi opta la indicaţia medicului stomatolog, pentru aparatul dentar potrivit nevoilor tale. Şi să nu uitam de plombele dentare sau de coroanele dentare, tratamente cu ajutorul cărora se păstrează funcţionalitatea dinţilor şi ajută la obţinerea unui aspect estetic cât mai bun dar şi a unui zâmbet frumos, strălucitor.