Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

Echipa noastra de medici va asteapta intr-o clinica moderna, aflata intr-o zona accesibila din Bucuresti, unde puteti sa gasiti o gama completa de tratamente pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Realizarea tratamentelor presupune si munca de echipa. Pentru noi colaborarea din cadrul cabinetului este foarte importanta. Impreuna cautam sa luam cea mai buna decizie in favoarea pacientului si pentru a rezolva in mod profesionist problemele acestuia.

Experienta noastra ne face sa fim o clinica cu o echipa unita, care are o legatura stransa si se coordoneaza cu precizie. Periodic participam la congrese importante organizate in Europa, pentru a putea sa fim la curent cu noile echipamente aparute, cu noi metode de tratament si pentru a intra in contact cu medici specialisti din alte tari.

Consideram ca suntem devotati pacientilor si cautam sa ne imbunatatim serviciile, sa investim in echipamente si sa formam o echipa de profesionisti.

Calitatea serviciilor

Stiinta a evoluat foarte mult in ultimii ani, iar metodele de tratament s-au imbunatatit periodic. Astazi, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si a noilor tratamente pe care le putem face avem sansa sa vorbim despre cosmetica dentara, acest capitol foarte important, care este preocupat nu numai de realizarea buna a unui tratament, dar si de caracteristicile estetice. Medicii nostri au ca prioritate satisfacerea pacientului utilizand cele mai bune tratamente, intr-un mediu care ofera dotari la standarde internationale.

Suntem preocupati permanent de imbunatatirea serviciilor si de a oferi pacientului nostru un tratament de calitate care sa-i ofere un zambet stralucitor si o viata mai sanatoasa. Pentru a putea realiza misiunea noastra avem nevoie de sprijin si colaborare din partea dumneavoastra. Clinica noastra ofera in acest moment servicii stomatologice de inalta calitate, cu medici calificati. Intotdeauna parerea dumneavoastra va conta pentru noi.

Sterilizare

In cabinetul nostru se respecta cu strictete normele de asepsie si antisepsie. Cabinetul dispune de o camera speciala pentru sterilizare si de echipamente performante, astfel incat fiecare pacient sa fie tratat fara riscuri. Prin folosirea substantelor dezinfectante si a aparatelor existente in cabinet eliminam riscul de a contacta afectiuni care se transmit prin sange sau saliva.

Pentru noi curatenia si sterilizarea reprezinta doua aspecte foarte importante si esentiale in desfasurarea activitatii! Intotdeauna vom face investitii si vom lua toate masurile necesare pentru a trata pacientii in cele mai bune conditii.