Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

Noutati si articole

Oferta Decembrie 2016 - Coroane integral zirconiu!

30% discount pentru coroanele integral zirconiu

Un zambet de vedeta

Oferta este valabila pentru programari pana pe 20 decembrie 2016. Va puteti programa online sau ne puteti contacta la 0744-305-852 | 021.650.42.54Invisalign, o alternativa la aparatele dentare clasice!

Noiembrie-Decembrie 2015. Profitati de oferta speciala pentru Tehnica Invisalign, in luna decembrie!

Tehnica Invisalign este o gutiera transparenta din plastic care modifica anomaliile usoare. Acum poti sa ai un zambet perfect, fara sa-ti faci probleme din punct de vedere estetic, deoarece acest aparat ofera rezultate vizibile, astfel incat sa ai zambetul pe care il doresti.

Pentru informatii suplimentare si programari: 0744-305-852Iunie 2015. Implantul Personalizat Post-Extractie realizat CAD/CAM din zirconiu

Avantaje

  • fara burghie, fara gauri, fara aditie de os
  • fara sinus lift, fara unghiuri dificile
  • fara accesorii costisitoare
  • implantul se monteaza la maxim 5 zile de la extractie
  • incarcarea poate avea loc dupa 12 saptamani
  • estetica este superioara titanului
  • se aplica cu succes de peste 9 ani

Proiectarea se face dupa tomografie si scanare intraorala si dureaza 2 - 3 zile.
Mai 2015. Tehnologia CAD CAM acum la Dent Art Bucharest

Tehnologia CAD CAM reprezinta cea mai moderna tehnica de reconstituire dentara. Prin aceasta tehnologie inlocuim mulajul cu o scanare digitala care este gata in mai putin de 10 minute. Programul ne permite sa observam exact pozitia dintelui si modificarile pe care le putem face.

Mai multe detalii


Februarie 2015

Am lansat noua platforma online Dent Art Bucharest. Noul site ofera posibilitatea de programare online in timp mult mai rapid, sectiuni noi si un nou mod de navigare. Noua platforma este mai aproape de clientii Dent Art Bucharest, fiind disponibila pe desktop, tableta si mobil.


Noiembrie 2014. Articol Aparatul Ortodontic

Ortodontia nu inseamna numai alinierea dintilor, ci si modificari la nivelul arcadelor dentare si a oaselor maxilare cu influente benefice si asupra aspectului fetei. Zambetul nostru este cartea de vizita, este primul lucru vizibil cand intalnim o persoana.

Mai multe detalii


Octombrie 2014. Bracketi invizibili Radiance

Fiecare bracket Radiance este o bijuterie, creata din safir natural, al doilea mineral ca duritate dupa diamant. Fiecare cristal este slefuit cu grija pentru a da nastere unui bracket incredibil de transparent si extrem de rezistent. Indreptati-va dantura cu increderea care poate fi transmisa doar de bracketii din safir Radiance.


Iulie 2013. Tratamente noi in cadrul Dent Art Bucharest

Impreuna cu partenerii nostri am introdus in cadrul clinicii tratamente cosmetice antirid-remodelare faciala-biorevitalizare.

Descarcare tratamente Botox | Descarcare tratamente Acid Hialuronic | Lista preturi tratamente cosmetice


Mai 2011. Interviu cu Dr. Adam Stella in revista

Cu totii ar trebui sa constientizam importanta igienei orale si riscurile la care ne supunem atunci cand nu avem o igiena adecvata. Tocmai de aceea am apelat la sfaturile doamnei doctor Stella Adam.

Mai multe detalii