Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

Articole stomatologie

Cosmetica Dentară

Pentru toţi cei ce-şi doresc un zâmbet impecabil, pentru aceia care cred despre dantura lor că trebuie îmbunătăţită, soluţia o reprezintă tratamentele de cosmetică dentară. Această denumire generică este dată acelor tratamente care ne pot mulţumi, care ne pot aduce un zâmbet natural şi care vor rezolva nu numai probleme de ordin estetic ci şi de ordin medical.

Faţetele dentare

Faţetele dentare sunt nişte foi subţiri, asemănătoare unghiilor false, realizate la comandă pentru a acoperi suprafața frontală a dinților în vederea îmbunătăţirii aspectului acestora. Ele se lipesc practic pe partea din faţă a dinţilor pentru a schimba forma, dimensiunea sau lungimea acestora.

Plombele dentare

Ce tip de tratament alegi atunci când ai o fractură a dintelui sau o carie dentară? Una din variantele pe care medicul stomatolog ţi-o poate recomanda este plomba dentară. Dar ce înseamnă mai exact acest tip de tratament? Dacă nu ştii dar te interesează să afli mai multe informaţii, noi îţi vom oferi în cele ce urmează mai multe detalii.

Implanturile dentare

Voi ştiaţi că bazele ortodonţiei moderne au fost puse încă din secolul XVIII de către francezii Pierre Fauchard şi Louis Bourdet? Dar nu de atunci a fost interesată omenirea de corectarea poziţiei dinţilor. Sunt dovezi că încă din antichitate a existat un interes pentru acest tip de tratament, recomandat astăzi de medicii specialişti ori de câte ori se remarcă o muşcătură incorectă, sau când dinţii au diverse spaţii între ei ori sunt înghesuiţi.

Implantul dentar

Ce faci atunci când ţi se spune că e nevoie de înlocuirea unuia sau mai multor dinţi? Sfatul nostru este să te îndrepţi către implanturile dentare deoarece acestea sunt adesea cel mai bun tratament pentru dinţii lipsă. Atunci când un dinte deteriorat sau cariat este îndepărtat, atât partea vizibilă a dintelui, numită coroană, căt şi partea invizibilă a dintelui, numită rădăcină, se pierd.

Igiena orală – obicei natural

Și tu vrei să ai un zâmbet frumos, nu-i așa? Ăsta e motivul principal pentru care igiena orală trebuie să fie printre prioritățile oricărei zile. O igienă orală deficitară poate duce în timp la o varietate de probleme dentare, putând să apară boli precum gingivita sau infecții ale măselelor, dar și boli medicale generale, precum boli ale inimii sau accidente vasculare cerebrale. Cu siguranță însă, îngrijirea regulată a dinților poate preveni aceste probleme foarte lejer.

Cum ne spălăm corect pe dinţi!

Periajul dinţilor este o activitate curentă, la fel de familiară şi naturală ca spălatul pe faţă ori ca spălatul pe mâini dimineaţa. Dar este oare o activitate făcută aşa cum se cuvine? Pentru că spălatul pe dinţi nu trebuie să fie numai un lucru făcut pentru că aşa trebuie, nu trebuie perceput ca o datorie de care să ne achităm într-un timp foarte scurt, pentru a putea fi împăcaţi ulterior cu gândul, că gata, am facut şi asta. Pentru a avea dinţi sănătoşi, este important cum şi în ce fel ne spălăm pe dinţi de fiecare dată.


Oferta Martie-Aprilie 2017 - Coroane integral zirconiu!

30% discount pentru coroanele integral zirconiu

Oferta este valabila pentru programari pana pe 12 aprilie 2016. Va puteti programa online sau ne puteti contacta la 0744-305-852 | 021.650.42.54Invisalign, o alternativa la aparatele dentare clasice!

Noiembrie-Decembrie 2015. Profitati de oferta speciala pentru Tehnica Invisalign, in luna decembrie!

Tehnica Invisalign este o gutiera transparenta din plastic care modifica anomaliile usoare. Acum poti sa ai un zambet perfect, fara sa-ti faci probleme din punct de vedere estetic, deoarece acest aparat ofera rezultate vizibile, astfel incat sa ai zambetul pe care il doresti.

Pentru informatii suplimentare si programari: 0744-305-852Iunie 2015. Implantul Personalizat Post-Extractie realizat CAD/CAM din zirconiu

Avantaje

  • fara burghie, fara gauri, fara aditie de os
  • fara sinus lift, fara unghiuri dificile
  • fara accesorii costisitoare
  • implantul se monteaza la maxim 5 zile de la extractie
  • incarcarea poate avea loc dupa 12 saptamani
  • estetica este superioara titanului
  • se aplica cu succes de peste 9 ani

Proiectarea se face dupa tomografie si scanare intraorala si dureaza 2 - 3 zile.
Mai 2015. Tehnologia CAD CAM acum la Dent Art Bucharest

Tehnologia CAD CAM reprezinta cea mai moderna tehnica de reconstituire dentara. Prin aceasta tehnologie inlocuim mulajul cu o scanare digitala care este gata in mai putin de 10 minute. Programul ne permite sa observam exact pozitia dintelui si modificarile pe care le putem face.

Mai multe detalii


Februarie 2015

Am lansat noua platforma online Dent Art Bucharest. Noul site ofera posibilitatea de programare online in timp mult mai rapid, sectiuni noi si un nou mod de navigare. Noua platforma este mai aproape de clientii Dent Art Bucharest, fiind disponibila pe desktop, tableta si mobil.


Noiembrie 2014. Articol Aparatul Ortodontic

Ortodontia nu inseamna numai alinierea dintilor, ci si modificari la nivelul arcadelor dentare si a oaselor maxilare cu influente benefice si asupra aspectului fetei. Zambetul nostru este cartea de vizita, este primul lucru vizibil cand intalnim o persoana.

Mai multe detalii


Octombrie 2014. Bracketi invizibili Radiance

Fiecare bracket Radiance este o bijuterie, creata din safir natural, al doilea mineral ca duritate dupa diamant. Fiecare cristal este slefuit cu grija pentru a da nastere unui bracket incredibil de transparent si extrem de rezistent. Indreptati-va dantura cu increderea care poate fi transmisa doar de bracketii din safir Radiance.


Iulie 2013. Tratamente noi in cadrul Dent Art Bucharest

Impreuna cu partenerii nostri am introdus in cadrul clinicii tratamente cosmetice antirid-remodelare faciala-biorevitalizare.

Descarcare tratamente Botox | Descarcare tratamente Acid Hialuronic | Lista preturi tratamente cosmetice


Mai 2011. Interviu cu Dr. Adam Stella in revista

Cu totii ar trebui sa constientizam importanta igienei orale si riscurile la care ne supunem atunci cand nu avem o igiena adecvata. Tocmai de aceea am apelat la sfaturile doamnei doctor Stella Adam.

Mai multe detalii