Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

Dinţii strâmbi sau nealiniaţi corect

Deşi un zâmbet neatractiv nu este din punct de vedere medical o afecţiune, există mulţi oameni, nemulţumiţi de zâmbetul lor, care consideră dinţii strâmbi, ciobiţi sau fisuraţi o problemă dentară majoră, şi, mai ales, un motiv temeinic pentru care mulți dintre ei caută tratament dentar.

Noi ştim desigur că un zâmbet neatractiv poate reduce cu adevărat stima de sine a unei persoane. Dar, din fericire, prin tehnologiile și evoluțiile de astăzi, oricine poate avea un zâmbet frumos. Indiferent dacă este vorba de albirea dinților, de implanturi dentare, de lucrări de ortodonție sau alte lucrări dentare cosmetice, este posibil ca medicul dentist să ofere oricui zâmbetul atât de mult dorit.

Şi da, mai ştim şi că dinții bine aliniați și drepți nu arată doar mai bine, ci indică, în general, o gură sănătoasă. De aceea, rezolvarea problemei dinţilor strâmbi are şi alte beneficii. Se aliniază muşcătura, se pot curăţa mai uşor, iar riscul apariției cariilor sau a bolii parodontale este mai scăzut. Ţineţi cont deci de dorinţele voastre şi apelaţi cu încredere la acele tratamente de cosmetică dentară care vă pot readuce un zâmbet perfect.