Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

Cosmetica dentara

Cosmetica dentara inseamna sa aplici tratamente care iti aduc o stare de conform sporita prin imbunatatirea aspectului dintilor, si zambetului. Cosmetica dentara corecteaza imperfectiunile si rezolva problemele majore pe care le prezinta dantura. Prin procedurile aplicate in cadrul cabinetului nostru o sa ai parte de un zambet stralucitor si rezolvi atat caracteristice estice, cat si problemele danturii.

Rezultatele sunt vizile, iar procedurile aplicate de medicii nostri iti ofera zambetul pe care il doresti. Inainte de a alege un tratament de cosmetica dentara medicul stomatolog face o consultatie astfel incat in functie de problemele dumneavoastra si de necesitati sa se aleaga procedura cea mai potrivita.

Tratamentele incluse in cosmetica dentara de cabinetul nostru sunt:

Albirea dintilor

Din cauza alimentatiei, fumatului, sau a unei igiene orale necorespunzatoare dintii sunt patati, de aceea albirea dintilor este cea mai solicitata si recomandata procedura in cosmetica dentara...
Citeste in continuare sectiunea acestui tratament

Plombele dentare

Plombele realizate din portelan sau materiale compozite se potrivesc cu culoarea dintilor dumneavoastra, astfel incat acestia au un aspect natural, stralucitor, foarte asemanator cu a dintelui original. Pentru un aspect estetic cat mai bun si un zambet frumos plombele vechi, traditionale se pot inlocui cu acest tratament nou, inclus in cosmetica dentara.

Fatetele dentare

Fatetele dentare sunt folosite la corectia estetica a dintilor anteriori. Fatetele sunt fabricate din ceramica sau material compozit si se lipesc de dinte pe fata lui vizibila...
Citeste in continuare sectiunea acestui tratament

Coroanele dentare

In cazul dintilor cu probleme majore (fracturati, distrusi), coroanele dentare reprezinta solutia de tratament. Prin acest tratament se pastreaza functionalitatea dintilor...
Citeste in continuare sectiunea acestui tratament

Bijuterii dentare

Puteti avea un zambet nou, stralucitor intr-un timp foarte scurt. Prin aplicarea bijuteriei pe dinte nu exista riscuri si nu este afectata integritatea dintelui. Se folosesc substante speciale, de calitate, special realizare pentru "lipirea bijuteriei". Pe locul dorit se aplica o picatura de demineralizant dupa ce a fost efectuat un periaj rapid. Dupa cateva secunde se spala si se aplica adezivul, dupa care se fotopolimerizeaza 60 de secunde. Bijuteria este aplicata in locul dorit impreuna cu putin material compozit transparent.

Cabinetul nostru va ofera bijuterii de forme si din materiale diferite, bijuterii pe aur cu pietre pretioase sau bijuterii din zirconiu ori cristal.