Putul de piatra nr. 1, sector 1, Bucuresti | 0744-305-852

Albirea dintilor

Din cauza alimentatiei, fumatului, consumului de ceai, vin, cafea sau a unei igiene orale necorespunzatoare dintii sunt patati, de aceea albirea dintilor este cea mai solicitata si recomandata procedura in cosmetica dentara. Acest tratament nu prezinta niciun risc si este facuta in cadrul cabinetului nostru, folosind produse profesioniste. Rezultatele sunt vizibile si schimba radical zambetul, inlaturand petele de pe dinti.

Exista o varietate de proceduri pentru albirea dintilor. Produsul cel mai utilizat este peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamida.

Procedura clinica

Albire ambulatorie

  • medicul dentist evalueaza intai starea de sanatate a dintilor dupa care in functie de nevoile dumneavoastra se stabileste cantitatea de gel necesara pentru a produce rezultate satisfacatoare;
  • se efectueaza un periaj inainte de aplicarea gelului, dupa care gelul este pastrat pe dinti timp de 10 minute, urmand sa fie activat cu o lampa speciala;
  • tratamentul este sigur, nu prezinta riscuri si este facut cu ajutorul aparaturii profesioniste din cabinet.

Albire la domiciliu si ambulatorie

Pe langa tratamentul aplicat in cabinet, se prescrie de catre medicul stomatolog un tratament ce urmeaza sa fie aplicat de pacient la domicilu.

Va recomandam sa consultati medicul stomatolog pentru a alege tratamentul potrivit! Numai in cabinet puteti sa aplicati procedura corecta pentru albirea dintilor, fara riscuri si cu rezultate vizibile.